Siatka wędliniarska 125/36 16-ka ( kaliber 125, 36 oczek) służy do przygotowywania domowych wyrobów wędliniarskich - szynek, baleronów oraz innych mięs. Do pieczenia, wędzenia, peklowania i gotowania.
Siatka nadaje się do mięs o przekroju do 125mm i wadze do 1,2-1,5 kg. Jej wytrzymałość termiczna to 120°C w przypadku gotowania i 240°C w przypadku wędzenia i pieczenia.
(mierzona w pełnym naciągu)

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
<script type="text/javascript">
var ZCallbackWidgetLinkId  = '45ccbf4ed81195096caf4ae09238472c';
var ZCallbackWidgetDomain  = 'my.zadarma.com';
(function(){
    var lt = document.createElement('script');
    lt.type ='text/javascript';
    lt.charset = 'utf-8';
    lt.async = true;
    lt.src = 'https://' + ZCallbackWidgetDomain + '/callbackWidget/js/main.min.js';
    var sc = document.getElementsByTagName('script')[0];
    if (sc) sc.parentNode.insertBefore(lt, sc);
    else document.documentElement.firstChild.appendChild(lt);
})();
</script>