2KG PEKLOSÓL SÓL DO PEKLOWANIA MIĘS
PEKLOWANIE MIĘSA WPŁYWA USZLACHETNIAJĄCO, NADAJĄC MU SPECYFICZNĄ BARWĘ, SMAK I ZAPACH

Peklosól służy do produkcji zalewy solankowej, do nastrzykiwania lub wcierania na sucho. Do solenia i peklowania nadaje się mięso wszystkich rodzajów zwierząt rzeźnych. Najczęściej pekluje się mięso wieprzowe, na które peklowanie wpływa uszlachetniająco, nadając mu specyficzną barwę, smak i zapach. Do peklowania mięsa, nie nadaje się do bezpośredniego spożycia. Peklosól zapakowana jest w szczelne opakowania.

PARAMETRY TECHNICZNE:

  • Waga: 2 kg
  • Dozowanie:
    • Szynka - 1,1 kg / 10 litrów wody
    • Kiełbasa - 15-18 g / 1 kg masy mięsa

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
<script type="text/javascript">
var ZCallbackWidgetLinkId  = '45ccbf4ed81195096caf4ae09238472c';
var ZCallbackWidgetDomain  = 'my.zadarma.com';
(function(){
    var lt = document.createElement('script');
    lt.type ='text/javascript';
    lt.charset = 'utf-8';
    lt.async = true;
    lt.src = 'https://' + ZCallbackWidgetDomain + '/callbackWidget/js/main.min.js';
    var sc = document.getElementsByTagName('script')[0];
    if (sc) sc.parentNode.insertBefore(lt, sc);
    else document.documentElement.firstChild.appendChild(lt);
})();
</script>