SZYNKOWAR przeznaczony do wyrobu pysznych parzonych wędlin domowym sposobem. Wykonany ze stali nierdzewnej. Pozwala na przygotowanie do 1,5 kg wyrobu mięsnego jednorazowo. Na środku wieczka znajduje się gniazdo z otworem umożliwiającym bezpośredni pomiar temperatury wsadu mięsnego. Służy do tego termometr z sondą, który jest elementem zestawu.

  • Szerokość produktu: 12cm
  • Głębokość produktu: 12cm
  • Wysokość produktu: 19cm


TERMOMETR SOLIDNIE WYKONANY ZE STALI NIERDZEWNEJ IDEALNY do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny. Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.

DANE TECHNICZNE:

  • Zakres temperatur:0°C do +90°C
  • Długość sondy: 12 cm +-5%
  • Grubość sondy: 4 mm+-5%
  • Średnica tarczy: 5,4 cm +-5%
  • Jednostki: Celcjusze oraz fahrenheit'ów
  • Waga: 40 gram


WORECZKI FOLIOWE 16x32cm, W OPAKOWANIU 20szt.Idealnie dopasowane do szynkowaru BIOWIN. Zastosowanie woreczków ułatwia wkładanie mięsa do pojemnika jak również wyjmowanie gotowego już wyrobu mięsnego. Produkt w całości wykonany z PE, dopuszczony do kontaktu z żywnością. Grubość folii 0,04mm.

  • Szerokość produktu: 16cm
  • Wysokość produktu: 32cm

<script type="text/javascript">
var ZCallbackWidgetLinkId  = '45ccbf4ed81195096caf4ae09238472c';
var ZCallbackWidgetDomain  = 'my.zadarma.com';
(function(){
    var lt = document.createElement('script');
    lt.type ='text/javascript';
    lt.charset = 'utf-8';
    lt.async = true;
    lt.src = 'https://' + ZCallbackWidgetDomain + '/callbackWidget/js/main.min.js';
    var sc = document.getElementsByTagName('script')[0];
    if (sc) sc.parentNode.insertBefore(lt, sc);
    else document.documentElement.firstChild.appendChild(lt);
})();
</script>