Wczytuję dane...
Realizacja zamówienia: 24 godzin

Siatka wędliniarska 200/48 ( kaliber 200, 48 oczek) służy do przygotowywania domowych wyrobów wędliniarskich- szynek, baleronów oraz innych mięs. Do pieczenia, wędzenia, peklowania i gotowania.

Siatka nadaje się do mięs o przekroju do 200 mm i wadze do 1,5 kg. Jej wytrzymałość termiczna to 120 st. C w przypadku gotowania i 240 st. C w przypadku wędzenia i pieczenia.

CENA ZA 1 METR BIEŻĄCY

Kupując 1 szt. kupujesz MB siatki. Gdy chcesz np. kupić 10 MB należy zakupić 10 szt. produktu.

PARAMETRY TECHNICZNE:

  • Kaliber: 200 mm
  • Ilość oczek: 48
  • Max. waga: 1,5 kg
  • Wytrzymałość termiczna przy gotowaniu: 120 st. C
  • Wytrzymałość termiczna przy pieczeniu: 240 st. C
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...