Drożdże gorzelnicze COOBRA MegaPack - Jedno opakowanie przeznaczone do odfermentowania 100L nastawu zawierającego 25kg cukru białego lub 28kg glukozy.
Instrukcja:
Cukier lub glukozę należy rozpuścić w 40L gorącej wody. Po dokładnym wymieszaniu dopełniamy fermentator letnią wodą do całkowitej objętości 100L. Do nastawu o temperaturze 250C wsypujemy całą zawartość saszetki i dokładnie mieszamy.
- Optymalny zakres temperatur fermentacji: 22-280C.
- Tolerancja alkoholu do 18%.
- Czas fermentacji uzależniony od temperatury otoczenia: 4-6 dni.
Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
DROŻDŻE GORZELNICZE SUPER T3
12,00
zł
KRZYŻAK NA KUCHENKĘ GAZOWĄ PALNIK SREBRNY
2,75
zł
3,50 zł
Oszczędzasz 0.75 zł