Wczytuję dane...

DROŻDŻE PRZERABIAJĄ:

  • 6 kg cukru w 2 dni dając do 14% (temperatura nastawu 20-35°C)
  • 7 kg cukru w 3 dni dając do 17% (temperatura nastawu 20-30°C)
  • 5 kg cukru w 5 dni dając do 19% (temperatura nastawu 20-27°C)
  • 9 kg cukru(lub 10kg glukozy w 7-10 dni dając 21% (temperatura nastawu 18-24°C)

 

INSTRUKCJA:

Rozpuścić odpowiednią ilość cukru(tabela) w 6L gorącej wody,uzupełnić chłodną wodą do pojemności 26L. Dodać zawartość torebki i dobrze wymieszać przez ok.1min.Fermentować w temperaturze 20-25°C. Przy fermentacji w balonie nie używać korka,a w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy. Fermentacja przebiega bardzo burzliwie. Nie przekraczać zalecanych temperatur.

Termin ważności: 08.2015

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
<script type="text/javascript">
var ZCallbackWidgetLinkId  = '45ccbf4ed81195096caf4ae09238472c';
var ZCallbackWidgetDomain  = 'my.zadarma.com';
(function(){
    var lt = document.createElement('script');
    lt.type ='text/javascript';
    lt.charset = 'utf-8';
    lt.async = true;
    lt.src = 'https://' + ZCallbackWidgetDomain + '/callbackWidget/js/main.min.js';
    var sc = document.getElementsByTagName('script')[0];
    if (sc) sc.parentNode.insertBefore(lt, sc);
    else document.documentElement.firstChild.appendChild(lt);
})();
</script>