Nadają naturalny profil zapachowy i smakowy dla piw typu ALE

Sposób użycia

Zawartość torebeczki wsypać do 100ml wody o temp. 27C. Wymieszać i po 15 min. Wlać do pojemnika z brzeczką słodową. Fermentację prowadzić przez 7-9 dni w temp. 12-25C, optymalnie 15-20C.

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
<script type="text/javascript">
var ZCallbackWidgetLinkId  = '45ccbf4ed81195096caf4ae09238472c';
var ZCallbackWidgetDomain  = 'my.zadarma.com';
(function(){
    var lt = document.createElement('script');
    lt.type ='text/javascript';
    lt.charset = 'utf-8';
    lt.async = true;
    lt.src = 'https://' + ZCallbackWidgetDomain + '/callbackWidget/js/main.min.js';
    var sc = document.getElementsByTagName('script')[0];
    if (sc) sc.parentNode.insertBefore(lt, sc);
    else document.documentElement.firstChild.appendChild(lt);
})();
</script>