TERMOMETR DO PIECZENIA MIĘS ORAZ DO SZYNKOWARU
ZAKRES TEMPERATUR: 0°C do +120°C
WYKONANY ZE STALI NIERDZEWNEJ

WYSYŁKA PO 18 STYCZNIA

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej do kontroli temperatury pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealną temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny jagnięciny oraz wołowiny. Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca.

UWAGA!!! Termometr nie może pozostawać w piekarniku w trakcie pieczenia, służy tylko do jednorazowej kontroli temperatury podczas pieczenia.

PARAMETRY TECHNICZNE

  • Zakres temperatur: od 0°C do 120°C +-5%
  • Dokładność pomiaru: +/-2°C +-5%
  • Średnica tarczy: 5,2cm +-5%
  • Długość sondy: 10cm +-5%
  • Długość całkowita: 11,3cm +-5%
<script type="text/javascript">
var ZCallbackWidgetLinkId  = '45ccbf4ed81195096caf4ae09238472c';
var ZCallbackWidgetDomain  = 'my.zadarma.com';
(function(){
    var lt = document.createElement('script');
    lt.type ='text/javascript';
    lt.charset = 'utf-8';
    lt.async = true;
    lt.src = 'https://' + ZCallbackWidgetDomain + '/callbackWidget/js/main.min.js';
    var sc = document.getElementsByTagName('script')[0];
    if (sc) sc.parentNode.insertBefore(lt, sc);
    else document.documentElement.firstChild.appendChild(lt);
})();
</script>