Podobne narzędzia stosowane są przez szefów kuchni na całym świecie, znakomicie sprawdzając się w kontrolowaniu stopnia wysmażenia steków oraz innych potraw mięsnych. Opisywany termometr z powodzeniem można stosować również do pomiaru temperatury cieczy, tak aby gotowanie przebiegało w zaplanowany sposób, a podawane napoje były odpowiednio ciepłe luz zimne.

Zakres temperatury: rare ( mało wypieczone 60°C ), med ( średnio wypieczone 68°C ), well ( dobrze wypieczone 77°C ).

PARAMETRY TECHNICZNE

  • Długość: 7cm +-5%
  • Średnica tarczy: 2,5cm +-5%

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
<script type="text/javascript">
var ZCallbackWidgetLinkId  = '45ccbf4ed81195096caf4ae09238472c';
var ZCallbackWidgetDomain  = 'my.zadarma.com';
(function(){
    var lt = document.createElement('script');
    lt.type ='text/javascript';
    lt.charset = 'utf-8';
    lt.async = true;
    lt.src = 'https://' + ZCallbackWidgetDomain + '/callbackWidget/js/main.min.js';
    var sc = document.getElementsByTagName('script')[0];
    if (sc) sc.parentNode.insertBefore(lt, sc);
    else document.documentElement.firstChild.appendChild(lt);
})();
</script>