loadingimg

Wczytuję dane...
/
0 szt. / 
0.00
  • Szukaj
TERMOMETR Z SONDĄ DO WĘDZARNI PIECZENIA MIĘS +ETUI
    •  
    • poprzedni
    • następny
    •  
Cena:6,00
Polecamy
  • Opis produktu

TERMOMETR SZPIKULCOWY DO WĘDZENIA MIĘS ORAZ DO SZYNKOWARU
WYKONANY ZE STALI NIERDZEWNEJ
ZAKRES TEMPERATUR: 0°C do +90°C
WYPOSAŻONY W DUŻĄ I BARDZO CZYTELNĄ TARCZĘ ZABEZPIECZONĄ ZDEJMOWANYM SILIKONOWYM ETUI

Termometr analogowy z sondą, idealny do grilla, wędzarni, szynkowaru oraz do piekarników gazowych i elektrycznych. Niezbędny gdy kuchenka nie ma wbudowanego wskaźnika temperatury.

SKALA PIECZENIA:

  • TURKEY - INDYK
  • LAMB - JAGNIĘCINA
  • BEEF WELL - WOŁOWINA DOBRZE WYPIECZONA
  • PORK - WIEPRZOWINA
  • TURKEY ROLL - INDYK ROLOWANY
  • VEAL - CIELĘCINA
  • BEEF MED - WOŁOWINA ŚREDNIO WYPIECZONA
  • HAM - SZYNKA
  • BEEF RARE - KRWISTA WOŁOWINA
  • COOKED HAM - GOTOWANA SZYNKA

PARAMETRY TECHNICZNE:

  • Długość sondy: 11 cm +-5%
  • Grubość sondy: 6 mm+-5%
  • Średnica tarczy: 5,2 cm +-5%
  • Jednostki: Celcjusze oraz fahrenheit'ów
  • Waga: 40 g